Abans de posar-nos en feina has de saber que el SEO és un procés lent i rigorós, el qual necessita molta constància. El SEO és sinònim de paciència i persistència i, per tant, una bona estratègia SEO, però, portarà la teva pàgina web a l’èxit.

La teva estratègia SEO web

Però, que és el SEO? De les sigles amb anglès Search Engine Optimization, es tracta del posicionament en cercadors i l’optimització en motors de cerca en el procés de millorar la visibilitat d’un lloc web. Així, doncs, una bona estratègia SEO s’ha convertit en un pilar bàsic de l’inboud màrqueting, una eina fonamental per fer el teu web més visible i amb una major notorietat.

A Reus Comunicació Digital som experts en màrqueting digital i SEO i estarem encantats d’ajudar-te a optimitzar el teu web i a desenvolupar la teva estratègia SEO a curt, mitjà i llarg termini. Contacta amb nosaltres!

El SEO es divideix en dues parts igual d’importants:

SEO agència comunicació reus auditoria

A continuació us donem uns quants consells per implementar la vostra estratègia SEO:

Objectius realistes

Per tal que una estratègia SEO sigui eficaç, cal que tingui objectius realistes. Així, podrem fer un seguiment de les accions i, si és necessari, introduir els canvis pertinents.

Analitza les millors paraules clau per al teu web

Després de definir el teu buyer persona, cal analitzar quin tipus de cerca fan els usuaris i quines són les millors paraules clau per posicionar el teu web. Cal centrar-nos a saber què interessa als usuaris i donar solució a les seves necessitats. Us podeu recolzar en eines com Google Trends o el Keyword Planner de Google Adwords.

Analitza la teva competència

Quan hagis definit quines són les paraules clau que vols que es relacionin amb el teu lloc web, és important veure quines són les que usen les empreses del teu sector. Una bona eina és Screaming Frog. Et facilitarà la vida i la teva estratègia SEO.

Cuida les teves imatges i la velocitat de càrrega del web

La teva pàgina ha d’estar pensada per a SEO, incloses les imatges. La idea final és que Google sàpiga de què es tracta la imatge, amb el tema principal. Un altre factor rellevant és el temps de càrrega. Com més ràpid sigui, més fàcil s’indexaran les pàgines.

Detalls que a Google li encanten

Els títols descriptius, útils i breus agraden molt a Google i preferiblement no han de sobrepassar els 70 caràcters. La metadescripció també és important, ja que afecta en el nombre de visites que reps des dels cercadors. Assegura’t també de personalitzar les URL d’acord amb el contingut de cada pàgina del teu web, incloent-hi les paraules clau.

Compte amb els enllaços trencats

A qui no li ha passat que visitem un web i acaba amb una pàgina d’error 404? Aquests enllaços trencats poden damnificar els teus esforços SEO.

Utilitza enllaços propis

És crucial utilitzar els vincles interns, els que van d’una pàgina a una altra del mateix web. Així allargarem el temps dels lectors.

Analitza i mesura la teva estratègia SEO.

Un bon lloc per aconseguir aquesta informació és Google Search Console, una eina gratuïta que et permet analitzar, optimitzar i verificar l’estat del teu lloc als cercadors web. No oblidis tampoc enllaçar la teva pàgina a Google Analytics.

Necessites ajuda per posicionar la teva web? A Reus Comunicació Digital som experts en SEO i estarem encantats d’ajudar-te. Contacta’ns ara al correu electrònic info@reuscomunicaciodigital.com i farem el teu pla a mida amb un tracte 100% personalitzat. La nostra experiencia ens permet tenir amplis coneixements sobre posicionament web i redacció de continguts optimitzats per sortir en la millor posició a Google i als cercadors.

Estem especialitzats en disseny web, gestió de xarxes socials, campanyes SEM, SEO, disseny gràfic i molt més. Només ho has de descobrir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *