Començant a pensar en el 2023? ⚡ Cada cop queda menys de l’any 2022 i toca ja posar el cap a les tendències del màrqueting digital per al 2023 i poder així idear les seves estratègies.

El màrqueting digital s’ha convertit en els darrers anys com una peça fonamental de les estratègies empresarials, alhora que s’han obert noves finestres al món en línia.

Necessites que algú prepari la teva estratègia digital? 🚀 A Reus Comunicació Digital estem per això. Contacta amb nosaltres sense compromís i explica’ns què et fa falta.

Estigues atent, l’any 2023 arriba carregat de novetats més que interessants. Anem a descobrir-les!

✅ Google Analytics 4

Un dels reptes més grans del 2023 serà la implantació de la nova eina de mesura de Google, Google Analytics 4. Serà una revolució en l’analítica web i en aquesta eina de mesura. Compte! Aneu pensant a implementar-la abans que desaparegui Universal Analytics.

✅ La importancia de las agències de màrqueting digital

Les agències de màrqueting digital cada cop tindran més importància. De fet, un estudi de Google Trends indica un increment de les cerques de les paraules clau relacionades amb elles. A les petites marques serà complicat gestionar totes les tendències relatives al negoci digital i hauria de comptar amb el suport de professionals externs. A Reus Comunicació Digital comptem amb un equip d’experts que et podran ajudar en la teva gestió digital.

✅ Els podcast arriben per quedar-se

Sí, amics. Els pòdcasts no paren de créixer i el 2023 arriben per quedar-s’hi, si encara no ho han fet. El pòdcast màrqueting augmentarà de forma destacada, ja que es tracta duna forma molt accessible per a lusuari descoltar música o continguts.

✅ La importància del SEO

El SEO continua sent un dels pilars més importants a l’entorn del màrqueting digital, i encara li queda. Encara que el SEO ha variat en els últims anys, l’essència és la mateixa: oferir una resposta a la vostra pregunta amb el contingut que necessito en el cercador preferit.

Què has de fer amb el SEO el 2023? En aquest article t’expliquem unes quantes idea perquè la teva web funcioni a la perfecció i siguis la web més apareguda a les cerques dels usuaris. Tot i així, si necessites ajuda, no dubtis a contactar amb Reus Comunicació Digital com experts en màrqueting digital.

✅ La presència dels chatbots

Des de la pandèmia de la covid-19, els chatbots han augmentat de manera significativa i les previsions indiquen que passaran d’1,4 milions a 2,6 milions el 2025. Es tracta de programes que simula una xerrada humana i que es fan servir per proporcionar informació o realitzar tasques.

✅ L’ús de la Inteligencia Artificial

Aquest 2023, la intel·ligència artificial serà bàsica a les campanyes de màrqueting per personalitzar les experiències dels usuaris. A més, serveix per analitzar les dades dels clients i optimitzar futures campanyes per prendre decisions.

✅ El performance marketing digital

L’aposta per les dades i les vendes digitals és cada cop més candent i suposa una altíssima generació d’ingressos per a les empreses. Les xarxes de màrqueting d’alt rendiment guanyaran pes amb lobjectiu de descobrir noves vies per aconseguir conversions.

✅ El màrqueting d’afiliació, en tendència

Si creix el màrqueting d’afiliació, és per què funciona. L’anunciant paga pel que ven i hi ha un altre tipus de distribució per a la marca.

✅ TikTok, important per a 2023

El que va començar fa 5 anys com una xarxa social de la Generació Z, ara és una de les xarxes socials més populars al món. Aquest 2023 serà l’any d’explorar nous formats i maneres de comunicar.

✅ El marketing de influencers, a l’alça

Segons detallen a Digital Doughnut, el 2023 comptarà amb una despesa de més de 16 bilions de dòlars en màrqueting d’influencers. Ja són moltes les marques que aposten per aquest tipus de publicitat i, amb el pas del temps, les agències d’influencers han arribat amb força per quedar-s’hi.

S’espera que el màrqueting d’influencers continuï amb la seva popularitat per adaptar els algoritmes de les xarxes socials als continguts de pagament. A això cal afegir que un 84% dels usuaris confien en les recomanacions de persones.

Com veiem, el màrqueting digital és essencial per a la millora de les empreses 👌. Et permet acostar-te a la teva audiència i millorar-ne la relació per portar-te a un altre nivell i ganes en notorietat i vendes. T’atreveixes? A Reus Comunicació Digital estem per això! Contacta amb nosaltres i t’ajudem a implementar les tendències del màrqueting digital per al 2023 com a agència digital de referència.

Estem especialitzats en disseny web, gestió de xarxes socials, campanyes SEM, SEO, disseny gràfic i molt més. Només ho has de descobrir.